fredag den 13. april 2012

Spørgsmål til mig...

Jeg har jo lovet for lidt tid siden sagt at jeg ville lave et lille indlæg om hvem jeg er, hvad jeg kan lide, hvem jeg kan lide... og det indlæg har jeg så valgt at lave nu da jeg har fået spørgsmål, som jeg har gået og grublet over, som jeg nu er klar på at give til jer.

Navn: juliane helena fjalland.

Alder: 16 vintre

By: allerød 3450

Hårfarve: stawberry blond

Øjenfarve: ret blå

skole: jeg går på Rudolf steiner skolen i kvistgård, nær helsingør

har du en kæreste: Nej jeg har ikke en kæreste...

ynglings makeup mærke: jeg går faktisk ikke med så meget sminke, men jeg kan godt lide mærket Young Blood og Bobby Brown!

Har du en ynglings stemning: jeg er vild med stemninger! tænk hvis man kunne opleve alle stemninger så mange sørgelige, triste, glade og forelskede stemninger, det kunne være lidt vildt... Men hvis jeg skulle vælge en stemning så ville det være en stemning fra Marie Antoinettes tid.

Har du en ynglings årstid: jeg er vild med årstider, da der er mange ting der følger med, med en årstid. Men min ynglings årstid er nok lige når Anemonerne spire frem, eller når senneps markerne står i flor.

Går du til noget i din fritid: jeg spiller klarinet, synger i nogle forskellige kor og prøver at få løbet... Dog går det ikke altid som planlagt med det sidste, når man jo også kan tage over til en veninde og lige drikke en kop the...

hvordan vil du beskrive din stil: min stil er lidt mormor like, lidt kikset med et twist af mig tror jeg...

hvad er dit største ønske: ønsker er en privat ting... men vist der er der ting jeg går og drømmer om eks. at rejse rundt til alle stater i USA derefter for at bosætte mig i Michigan.

hvad høre du af musik: lige for tiden kan jeg rigtig godt lide at lytte til, When saints go machine, Den fjerde væg, Beach house, Belle and Sebastian, Odd future og mange andre! 

Har du en Ynglings butik: Wood Wood, Acne, små genbrugs forretninger eks. i studie stræde. er vild med at finde små nye perler i indre by jeg endu ikke har stødt på.

hvilket kamera har du: jeg har et lille digital kamera og min telefon jeg tager alle mine billeder på.

hvilke blogs læser du: Jeg læser min dejlige veninde Lukas blog http://stoej-stoej.blogspot.com/ , så læser jeg mine veninders blog http://kalejdoskopiske.blogspot.com/, så er jeg rigtig vild med en blog der hedder http://facehunter.blogspot.com/ og blogs jeg ellers lige falder over...

 beskriv dig selv med 3 ord: drømmende, tænksom, blå øjet.

hvad er dine ynglings sko: Creepers!

hvorfor blogger du: jeg blogger ikke hvis jeg ikke har noget på hjertet, og det synes jeg er vigtigt at man gør det når der er noget man sidder inde med og vil vise det til de mennesker der følger en fordi de kan lide det man gør. Jeg blogger fordi jeg er vild med det!


1 kommentar:

  1. Jeg føler med dig… jeg kan heller ikke få nok renæssance og Marie Antoinette!

    SvarSlet