mandag den 9. januar 2012

stuff...


her en en lille guldgruppe af de ting der får mig til at føle lidt lykke til ting i hverdagen.
1: min gamle skoletaske i kernelæder bruger jeg lifligt hver dag, jeg fik den af min mormor, en kold vinteraften, og siden har den været ved min side.
2: jeg er nu oppe på 250 LP. plader og jeg kan ikke få nok, jeg er vild med den gamle sound, og den knitrende gamle stemning.
3: mit longboard er en tro følgesvend, det er et skønt transport middel og så er det sjovt, skørt, fjollet og hurtigt!
4: mine soundvenue blade er et meget hyggeligt moment man kan altid tage dem frem og kigge tilbage og samtidigt glæde sig til det nye der some tider kommer en af brevsprækken.
5: jeg synes den er rigtig fin at kigge på. men inden i gemmer jeg gamle avis udklip, billeder og tegninger.
6: jeg elsker at gøre mig lidt fin sometider... her er mine tre ynglings halskæder, en lavet af perlemors sten  , den anden af krystal sten og den tredje i noget fint sølv, så er jeg også vild med min butterfly min mor har syet til mig ud af gamle blonder. og sometider sprøjter jeg også lidt duft på mig, jeg er vild med den fra Dior.
7: min klarinet er en del af min hverdag! det er mit instrument og jeg er vild med det! 
8: min gamle, gamle æske med christian den. X er jeg rigtig rigtig glad for den rummer alle mine skatte fra jeg var ganske lille, den er gået igennem min familie, engang var det min mormors oldefars, derefter fik min mormor den, så min mor og nu er jeg ejer af denne smukke æske.
9: lakrids piber er fast inventar på mit værelse! jeg har altid et mindre lager under min seng.
10: min lille mund harmonika fandt jeg på et loppe marked i Sveriges land... jeg elsker lyden i dette lille instrument og så er den også rigtig fin at kigge på!
11: min brune funny pack, fik jeg af min far. engang var det hans, da han var ung og nyforelsket han fik den  lavet på stranden i Santa Barbara i Californiens land.
12: mit lille mini skate board er ofte meget sjovt at lege rundt med om sommeren og så synes jeg også det er ganske fint at kigge på.

7 kommentarer:

 1. Virkelig dejlig blog! Og lækre ting :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine ting! Lakrids piber er virkelig gode :-D

  Jeg fandt din blog på kalejdoskopiske og synes den er utrolig fin, så nu er jeg følger :)

  http://kamelenmagnum.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. iii hvor er i altså bare super søde! tak! :)

  SvarSlet
 4. Hej Juliane :-)
  - Faldt lige over din blog, og jeg er selvfølgelig fuldkommen forelsket i den! Har du Bloglovin' så jeg evt. kunne følge dig der? Meget inspirerende billeder.
  Knus fra Johanne / kig meget gerne forbi, www.thebeatinmybody.dk

  SvarSlet
 5. Små ting, som kan gøre meget i ens hverdag. Hyggeligt blogindlæg, der lader os lære dig at kende blot en lille smule mere.
  Hav en god ferie Juliane!
  Hilsen
  Annika

  SvarSlet